True

Mineraler & Vitaminer

Dagligt tillskott av vitaminer och mineraler är en grundförutsättning för en välmående och frisk häst. Vitaminer och mineraler behövs i små mängder,  varje dag och har en avgörande roll för att hästen ska må bra.

Läs Mer

Vitaminer påverkar bland annat hästens immunförsvar, muskulaturens funktion och pälsens kvalitet. Mineraler påverkar flera av kroppens viktiga funktioner, så som de olika organens funktion, skelettets utveckling och blodets förmåga att transportera syre runt om i kroppen. Brist på vitaminer eller mineraler kan ge sjukdomssymptom, samtidigt som överdosering också kan vara skadligt.

Minerals | Trikem

Minerals

Mineraler till häst

Mineraltillskott till häst i pelleterad form. Innehåller både makro- och mikromineraler för att tillgodose hästens grundläggande behov. Kan ges till hästar under både betessäsong och stallperiod. 

Vitamins Pellets | Trikem

Vitamins

Vitaminer och mineraler till häst

Vitamins (f.d. Multi) är ett tillskott med vitaminer och mikromineraler. Ges för att tillgodose hästens behov av vitaminer och viktiga mikromineraler. 


Vitamins | Trikem

Vitamins Liq

Vitamin och mineraler till häst

Vitamins (f.d. Multi) är ett flytande tillskott med vitaminer och mikromineraler. Ges för att tillgodose hästens behov av vitaminer och viktiga mikromineraler. 

Salt | Trikem

Salt

Fodersalt till häst

Salt för daglig utfodring. Hjälper hästen att upprätthålla kroppens salt och vätskebalans. Grovfoder innehåller låga nivåer av natrium och salt bör ges dagligen som komplement.

Elektrolyter | Trikem

Electrolytes

Elektrolyter till häst

Electrolytes är en sammansättning av de elektrolyter hästen behöver efter svettförluster, träning eller varmt väder. Ges för att optimera hästens balans mellan vätska och elektrolyter.

E+Selen

E-vitamin och selen

E+Selen är ett tillskott som består av E-vitamin och selen, två av de viktigaste antioxidanterna för hästens muskulatur. E-vitamin och selen bryter ned och rensar ut de fria radikalerna som uppstår i hästens muskler vid träning och hård ansträngning.

B-Vitaminer | Trikem

B-vitamin pellets

Komplett B-vitamintillskott till häst

Ett tillskott av B-vitaminer är lämpliga att ge vid pälsbyte, mag- och tarmrubbningar eller hård träning.  

B-vitamin flytande

Komplett B-vitamintillskott till häst

Ett tillskott av B-vitaminer är lämpliga att ge vid pälsbyte, mag- och tarmrubbningar eller hård träning. 

Magnesium | Trikem

Magnesium

Magnesiumtillskott för häst

Magnesium är avgörande för hästens muskel- och nervfunktion likväl som den spelar en central roll i flertalet av kroppens enzymatiska aktiviteter.

Strong Blood | Trikem

Strong Blood

Järntillskott till häst 

Strong Blood förser hästen med järn, koppar, kobolt, B12 och folsyra, alla ämnen som krävs för öka produktionen av röda blodkroppar.  Lämpar sig till hästar med järnbrist. 

Copper | Trikem

Copper+

Koppartillskott till häst 

Copper+ för hästar med kopparbrist eller där koppar fattas i foderstaten. Kan även användas för att balansera kvoten mellan järn och koppar.  

C- Vitamin | Trikem

C-vitamin

Tillskott av C-vitamin för häst

C-vitamin innehåller 100% askorbinsyra och är ett kompletteringsfoder för äldre hästar och hästar i träning.

Zinc | Trikem

Zinc

Zinktillskott för häst

Zink kan ges som tillskott till hästar vid problem med immunförsvar, eksem, mugg  och päls.

Thiamin | Trikem

Thiamin

För spända hästar och vid patellaupphakning

Thiamin (vitamin B1) är ett beprövat tillskott vid patellaupphakning och rekommenderas av flera veterinärer.

Fosfortillskott Phosphorus | Trikem

Phosphorus

Fosfortillskott för häst

Rent fosfortillskott fär att balansera kvoten mellan kalcium och fosfor. 

Kalsiumtillskott Calsium | Trikem

Calcium

Kalciumtillskott för häst

Kalcium är en mineral som bland annat ingår i skelett, tänder och muskelfunktion. Tillskott för att balansera den viktiga Ca:P - kvoten. 

Kisel | Trikem

Kisel

Kiseltillskott för häst

Kisel är en mineral som har en central roll i uppbyggnaden av skelett, bindväv, hovar, hud, päls, senor och ligament.

Muskler & Leder

Hästens muskler och leder behöver ständigt underhållas för att undvika och förebygga förslitningar och skador.  Problem med leder och muskler kan till exempel bero på överansträngning eller en inflammation. Genom att kombinera tillskott med utvärtes liniment och kyla kan vi bibehålla en välmående och rörlig häst.

Att ta hand om hästens muskler och leder är lika viktigt för den tävlande hästen som för den äldre individen. För att bygga muskler och bevara deras styrka krävs protein i form av korrekt sammansatta aminosyror. Protein Complex har en hög andel essentiella aminosyror och är sammansatt för att möta hästens proteinbehov. Musklerna är i behov av antioxidanter och ämnen som bidrar till muskulaturens normala funktion. E-plus innehåller E-vitamin och selen vilka är två av de viktigaste antioxidanterna för hästens muskulatur. MSM ingår i uppbyggnaden av musklerna och bidrar till att öka muskelcellens genomsläpplighet vilket förenklar utförsel av slaggprodukter och ger ett effektivt näringsupptag. 

Ledproblematik och förslitningsskador så som artros, ledinflammation och osteochondros är vanligt förekommande inom hästsporten. Under hög träningsbelastning förbrukar kroppen mer näringsämnen än vad den hinner producera vilket innebär att leder och muskler kan ta skada. Liknande sker m ed ökad ålder då produktion av viktiga kroppsegna ämnen avtar. I dessa fall kan man med fördel ge ett passande tillskott för att hjälpa hästen. Exempel på tillskott är det karensfria Hyaluron 100 eller det mer traditionella glukosamin.  

BCAA | Trikem

BCAA

Förbättrar återhämtningen och skyddar musklerna  

BCAA är ett utmärkt val när du vill påskynda hästens återhämtning, skydda musklerna från nedbrytning och initiera muskeluppbyggnad. 

Muscle Maker | Trikem

Muscle Maker

Muskelbyggande proteintillskott med spirulina och BCAA

 Svensktillverkat proteintillskott som ges till hästar för att bygga och bibehålla muskelmassa. Muscle Maker är fylld med högkoncentrerat protein från spirulina som tillsammans med de värdefulla aminosyror i form av BCAA, ger förutsättningar för att få din häst i fysisk toppform. 

Protein Complex | Trikem

Protein Complex

248 g protein - baserat på svenska råvaror

Protein Complex är ett proteinfodermedel med hög proteinhalt och alla essentiella aminosyror. Ges för att höja proteinet i foderstaten samt utveckla och bibehålla hästens muskulatur.  

Hyaluron 100 | Trikem

Hyaluron 100

Högmolekylär hyaluronsyra

Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som ingår i hästens ledvätska. Hyaluronsyrans förmåga att dra till sig vatten och därmed öka ledvätskans viskositet bidrar till att öka ledernas stötdämpning och förbättra ledfunktionen.

Magnesium | Trikem

Magnesium

Magnesiumtillskott till häst

Magnesium är avgörande för hästens muskel- och nervfunktion likväl som den spelar en central roll i flertalet av kroppens enzymatiska aktiviteter.

E+Selen

E-vitamin och selen för hästens muskler

E+Selen är ett tillskott som består av vitamin E och selen, två av de viktigaste antioxidanterna för hästens muskulatur. Vitamin E och selen bryter ned och rensar ut de fria radikalerna som uppstår i hästens muskler vid träning och hård ansträngning.

Glucosamine | Trikem

Glucosamine

Glukosamin till häst

Glukosamin är ett kroppseget ämne som finns i t ex, brosk, senor  och ligament. Med ökad ålder eller vid långvarig träning orsakas slitage av ledernas brosk vilket kan minska ledernas rörlighet.

MSM häst | Trikem

MSM

Tillskott för hästens muskler 

MSM-Metylsulfonylmetan är en naturligt förekommande organisk svavelförening som har en central roll i uppbyggnaden av kroppens celler. MSM bidrar till att öka cellväggens genomsläpplighet vilket förenklar utförsel av slaggprodukter och ger ett effektivt näringsupptag.

Collagen | Trikem

Collagen

Tillskott för hästens leder och ligament

Kollagen utgör 25-30% av kroppens protein och är byggmaterial för ligament, senor och skelett. Collagen innehåller även ämnena Hyaluronsyra och chondroitin som stödjer ledstrukturens funktion.

Joint Re-build | Trikem


Joint Rebuild

Ledtillskott med Glukosamin, Chondroitin och MSM

Joint Rebuild innehåller de viktigaste byggstenarna för rehabilitering av stela leder.

Thiamin | Trikem


Thiamin

Till hästar med spända muskler och patellaupphakningar

Thiamin (vitamin B1) är ett beprövat tillskott vid patellaupphakning och rekommenderas av flera veterinärer.

Competition Gel | Trikem

Competition Gel

Karensfri, dubbelverkande linimentgel

Ett effektivt, dubbelverkande och karensfritt liniment. Competition Gel verkar initial kylande och ger därefter en långtidsverkande, behaglig och avslappnande värme som verkar välgörande för muskler, senor, ligament och leder.

Radital Liniment | Trikem


Radital Liniment

Hästkuren för ömma muskler

Sveriges mest sålda liniment, använt på djur och människor i över 65 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt verkar för att öka blodgenomströmningen, förkorta återhämtningstiden och ge lindring vid tillfällig smärta               .

Radital Liniment Gel | Trikem


Radital Liniment Gel

Hästkuren för ömma muskler

Sveriges mest sålda liniment, använt på djur och människor i över 65 år. Radital Liniment är ett effektivt, dubbelverkande liniment som lokalt verkar för att öka blodgenomströmningen, förkorta återhämtningstiden och ge lindring vid tillfällig smärta.

Arnica Gel | Trikem

Arnica Gel

Naturlig arnika

Mild, naturlig Arnika baserad på extrakt från Arnica Montana även kallad slåttergubbe. Arnica är en beprövad produkt som traditionellt använts för att vidga blodflödet och ökat blodgenomflöde till muskler och vävnader.

Radital Kylgel | Trikem


Radital KylGel

Effektiv och djupverkande kyla

Radital Kylgel är ett snabbverkande kylgel som ger en djupgående effektiv kyla. Kyla kan lindra tillfällig smärta och minskar effektivt blodgenomströmningen till utsatta områden i syfte att minska muskelblödningar, svullnader och inflammationer.

Ice Gel | Trikem

Ice Gel

Karensfri kylgel

Ice Gel ger snabb, effektiv och djupverkande kyla. Kyla lindrar tillfällig smärta och reducera blodgenomströmningen till ansträngda eller skadad vävnad.

Radital Värmesalva | Trikem


Värmesalva

Välgörande värme för ömma muskler och senor

RADITAL Värmesalva är en värmande linimentsalva med en väl avvägd blandning av eteriska och värmande oljor. Långtidsverkande och välgörande på ömmande muskler och senor.

Hovar

“Ingen hov, ingen häst” för om inte hovarna är starka och friska kan de inte bära hästen genom träning och arbete. För att uppnå bra hovkvalitet krävs arbete både inifrån och utifrån.

Läs Mer

Dålig hovkvalitet kan bero på att hästen lider brist på viktiga byggstenar och näringsämnen. Några av de viktigaste ämnena som krävs för att bygga upp en stark och elastisk hov. är biotin, MSM, aminosyror och zink. Tecken på att hästen lider en brist eller saknar tillräckligt av ett ämne kan vara spruckna eller torra hovar, hovsprickor, sköra hovar, dålig hovtillväxt osv. Det är även viktigt att se över hästens foderstat och se till att magen är i balans, många ser positiva effekter av att tillföra ett pre- eller probiotiskt tillskott isyfte att förbättra hovarnas kvalitet. 
Hästens hovar bör smörjas regelbundet för att bevara hovens naturliga fukt. Med hovpasta skapar man en skyddande hinna som verkar avstötande mot vatten och lerpartiklar, på så vis kan man motverka uttorkning och sköra hovar. Vill man ha extra glans och ett välvårdat intryck bör man välja hovolja som lätt tränger in i hoven och lämnar en snygg finish. 

Biotin | Trikem

Biotin

Biotin till häst

Biotin verkar i cellernas ämnesomsättning och stödjer hästens uppbyggnad av keratin, som är viktig för hovväggens kvalitet

Biotin

Flytande Biotin till häst

Biotin verkar i cellernas ämnesomsättning och stödjer hästens uppbyggnad av keratin, som bl a är viktig för hovväggens kvalitet

Hoof | Trikem

Hoof

För en stark hov

Hoof bidrar till att öka hovhornets tillväxt och ger hästen förutsättningar att bygga upp en stark och elastisk hov

Hoof Paste | Trikem

Hoof Paste

Med äkta Bivax för hästens hovar

Hoof Paste verkar för att bevara hovens naturliga fukt. Hoof Paste är en smidig och mjuk hovpasta med enbart naturliga råvaror och hög halt av äkta bivax.

Hoof Oil | Trikem

Hoof Oil

För glänsande och elastiska hovar

Hoof Oil är en hovolja baserad på en unik blandning av Rapsolja, Kokosolja och Linfröolja.

Mage & Tarm

Hästen är en grovtarmsjäsare och för att mag- och tarmsystemet ska fungera och förse hästen med den näring den behöver är det viktigaste att hålla tarmfloran sund och i balans. Mag- och tarmtillskott finns i olika sammansättningar och aktiva substanser för att du ska hitta ett tillskott som passar just din häst. Behöver du råd om vilket tillskott som passar din häst kan du alltid vända dig till våra kunniga rådgivare

I denna kategori hittar du produkter avsedda för hästens mage och tarm. Har din häst problem med mag- och tarmsystemet kan det märkas genom lös avföring, fekal vätska, diarre eller kolik. Har din häst magsår eller misstänker du att så kan vara fallet kan ett tillskott med lecitin hjälpa till att skydda magsäckens slemhinna. För att hästens digestionskanal ska må bra behöver den bra fibrer. Grovfodret är fullt med välgörande fibrer, det samma gäller prebiotika som en koncentrerad form av fibrer som de goda bakterierna i hästens grovtarm kan nyttja. Probiotika förser hästen med fler goda bakterier och mikrober för att öka andelen gynnsamma bakterier i grovtarmen och hjälpa magen att fungera normalt igen.

Linfröolja

Rik på Omega 3 och Omega 6

Kallpressad linfröolja med högt innehåll av skonsam energi. Linfröolja är rik på omega 3 och omega 6 och kan bidra till att minska inflammationer och ha en positiv inverkan på hud och päls.

Harmony | Trikem

Harmony

Levande jästkultur för en välmående mage och tarm

Harmony är ett jästtillskott som innehåller en levande jästkultur av arten Saccharomyces cerevisiae. Harmony bidrar till att skapa en stabil mikroflora, ett ökat näringsupptag och en sundare häst

Harmony Fix | Trikem

Harmony Fix

Probiotika för obalans i mage och tarm

Harmony Fix är en "första hjälpen" - produkt när hästen drabbas av diarré, lös avföring eller förstoppning. Tillför goda mikroorgansmer som behövs för mage och tarm ska fungera korrekt. 

Gut Balance | Trikem

Gut Balance

Prebiotika till häst

Gut Balance är baserad på en välgörande jästkultur som tillsammans med den tillsatta prebiotikan bidrar till en sund tarmflora. Gut Balance verkar för en god tarmhälsa och en välmående häst. 

Gastro | Trikem

Gastro

Skydd för magsäckens slemhinnor

Gastro innehåller, det i hästen naturligt förekommande ämnet, Lecitin som tillsammans med polysackarider bildar en barriärgel i magsäcken för att effektivt skydda slemhinnorna mot magsyra

Temperament & Boost

Rätt balans mellan energi och fokus krävs för att hästen ska fungera på topp. En stressad, nervös eller "tittig" häst som har svårt att varva ner kan lida av brist på viktiga mineraler och aminosyror.

Läs Mer 

Serotonin är ett hormon som behövs för att återfå balans efter ett stresspåslag. Tryptofan, thiamin och magnesium är ämnen som krävs för den kroppsegna serotoninproduktionen. Brist på något av dessa ämnen kan resultera i en nervös, spänd eller tittig häst. 
Tävlingshästar som vi vill ska prestera på topp är i behov av rätt energi som lätt kan tas upp av kroppen. En korrekt sammansatt olja som innehåller den rätta kombinationen av MCT ger extra energin och boost vid rätt tillfälle. Energy Oil och Energy Booster är skonsamma mot kroppen och är ett utmärkt val för den tävlande individen.

Hästar som svettas mycket vid träning eller under varma förhållanden förlorar en större andel elektrolyter. Elektrolyter är nödvändigt att ersätta efter träning för att kunna bibehålla rätt balans mellan vätska och elektrolyter i kroppen. Brist av elektrolyter ger en försämrad återhämtning och nedsatt prestation.

Energy Oil

Energy Oil

Högvärdig olja med  skonsam energi

Energy innehåller en unik kombination av oljor från raps, linfrö och kokos vilka tillsammans tillför hästen energi i skonsam form.

Energy Booster

Energy Booster

För snabb energi och uthållighet

En effektiv energiboost av 100% MCT-olja från kokos som snabbt förser musklerna med koncentrerad energi. 

Läs mer

Electrolytes

Elektrolyter till häst

Electrolytes innehåller de elektrolyter som hästen behöver för att upprätthålla kroppens balans mellan vätska och elektrolyter.

Focus

För en lugn, stabil och fokuserad häst

Focus är ett tillskott som tillför ämnen hästen behöver för att hantera de hormoner som frigörs i kroppen vid stress

Thiamin

Vid p​atellaupphakningar

Thiamin (vitamin B1) är ett beprövat tillskott vid patellaupphakning och rekommenderas av flera veterinärer

Magnesium

Ett rent magnesium  tillskott för häst

Magnesium är avgörande för hästens muskel- och nervfunktion likväl som den spelar en central roll i flertalet av kroppens enzymatiska aktiviteter

Strong Blood

Järntillskott till häst 

Strong Blood förser hästen med järn, koppar, kobolt, B12 och folsyra, alla ämnen som krävs för öka produktionen av röda blodkroppar. 
Lämpar sig till hästar med järnbrist. 

Lädervård

Att spendera tid med att regelbundet putsa, smörja och fetta in läderutrustning förlänger livslängden på din utrustning! Svett, salt och smuts torkar ut och sliter på lädret, därför bör rengöring av läder ske efter varje användning. 

Ett spraybart rengöringsmedel smidigt och lättanvänt, det är bara att spraya och torka av! Att smörja eller olja läderprodukter regelbundet är också viktigt för att förlänga livstiden läderutrustning. Tänk på att hellre smörja in lite och ofta istället för att riskera att övermätta lädret med fett. För extra glans på tävlingsdagen, putsa tränset med läderfinish! 

Leather Balm | Trikem

Leather Balm

Rengörande och smörjande 

Används vid daglig vård av läder och skinn för att skonsamt rengöra och smörja. Bibehåller smidighet och hög finish

Paraffinolja

Ren paraffinolja för lädervård

Paraffinoljan är uppskattad för dess smidiga konsistens och naturliga samverkan med lädret. Används av proffersionella sadelmakare.

Leather Cleaner | Trikem

Leather Cleaner

Effektiv rengöring av läder och syntetmaterial

Leather Cleaner löser effektivt fett och smuts på läder och syntetmaterial. Leather Cleaner är lämplig för daglig rengöring.

Glycerin Soap | Trikem

Glycerin Soap

Rengör, mjukgör och skyddar lädret

Glycerin Soap skyddar och mjukgör läder. Löser effektivt smuts, fett och svettrester.

Leather Oil | Trikem

Leather Oil

Återfettande och mjukgörande

Leather Oil är en unik blandning av oljor som skonsamt vårdar alla typer av läder. Innehåller inga nedbrytande syror och förlänger lädrets livslängd

Leather Cream | Trikem

Leather Cream

Allt-i-ett-kräm med perfekt finish

Leather Cream är en smidig kräm som är enkel att använda. Passar till både läder och syntet. En enstegskräm som varken kräver för- eller efterarbete. 

Pälsvård & Utvärtesvård

När olyckan varit framme är det skönt att ha ett välfyllt stallapotek för sin häst. Trikem har desinficerande produkter för sårrengöring och sårvård likväl som salvor för att vårda småsår och skav. Har din häst problem med mugg och rasp är Hästsalvan mjukgörande för vård av småsår och skorpor i karleder. För hästar som kliar sig i man och svans eller har sommareksem finns ItchStop som effektivt stillar klådan.


TRIKEM’s hästschampo och hästbalsam är skonsamma mot hud och päls samtidigt som de effektivt rengör, återfuktar och gör hästens päls smutsavvisande och glänsande. TRIKEM´s Mane&Tail är ett man och svans-spray som ger både glans, volym samtidigt som det gör hästens man och svans lättarbetad. 

För att ge hästen en behaglig sommar har vi Flugmedel och Mygg&Fästing med insektsrepellerande ämne eller Sommarspray i olika dofter som döljer hästens lukt.

Mygg&Fästing ger det längsta skyddet för bitande insekter, upp till 24 timmar och lämpar sig därför som flugmedel till hästar på bete. Flugmedel skyddar din häst mot insekter i upp till 5 timmar. Flugkräm appliceras lätt på hästens känsliga områden såsom huvud och skap.

Sommarspray finns i tre olika dofter och döljer hästens lukt för flygande plågor. Sommarspray verkar effektivt men kortvarigt, perfekt för en ridtur eller när man umgås med sin häst. SummerCream appliceras på hästens känsliga områden som är svåra att spraya såsom huvud och skap.

Klorhexidin Spray | Trikem

KlorhexidinSpray

Rengöring för mindre hudskador och utslag

Klorhexidin Spray för häst och hund. Klorhexidin Spray är ett antiseptiskt spray för rengöring av hud. Lämplig vid mindre hudskador eller utslag, i päls och på tassar

Klorhexidin Schampo | Trikem


KlorhexidinSchampo

Desinficerar och rengör skadad hud

Ett antiseptisk shampoo som desinficerar och rengöring päls och hud på djur

Koksaltlösning | Trikem

Koksaltlösning

För rengöring av ögon, sår och hudskador

Koksalt används för rengöring och tvätt av sårskador. Smidig förpackning med spetskork som möjliggör en kraftig riktad stråle med god spolverkan

Hästsalva | Trikem

HästSalva

Zink och AD - vitaminer till karleder och mindre sår

Hästsalva är en mjukgörande och milt antiseptisk salva. Hästsalva är berikad med zink samt vitamin A och D, vilka kan ha en positiv effekt på hudens läkningsprocess

Vaselin | Trikem

Vaselin

För torr och sprucken hud

Bildar en skyddande hinna som verkar vattenavvisande och kapslar in den naturliga fukten. Skyddar mot friktion och skav

Tjärsalva | Trikem

TjärSalva

Milt antiseptisk för vätskande utslag och klåda

En milt antiseptisk salva, lämplig för kliande och vätskande utslag. Döljer hästens doft för att skydda sår under betessäsongen

Mane & Tail | Trikem

Mane & Tail

Glansspray

Mane&Tail är ett glansspray som ger volym och lyster. Mane&Tail är enkelt att använda och har en utredande effekt som gör det lätt att borsta ut både man och svans

Horse Shampoo

Aloe Vera

Ett skonsamt och välgörande schampo med Aloe Vera som framhäver hårremmens naturliga glans och mjukhet.

Horse Conditioner

Aloe Vera

Ett återfuktande balsam med Aloe Vera. Genom att använda ett balsam efter schamponering blir pälsen extra mjuk och får samtidigt tillbaka sina isolerande och vattenavvisande egenskaper.

Gloss Shampoo

För en blank, smutsavvisande päls

Ett skonsamt schampo som ger en blank och smutsavvisande hårrem med vacker lyster. 

Grey & White Shampoo

Skimmelschampo 

Grey Shampoo, är ett skimmelschampo som rengör den ljusa pälsen och gör den skinande igen. 

SummerSpray | Trikem

SummerSpray

Ett grönare val

SummerSpray döljer den naturliga hästdoften och bidrar till att hästen får en lugn och behaglig utevistelse.

Itch Stop | Trikem

ItchStop

Minskar klåda i man, svans och päls

ItchStop minskar effektivt hästens kliande av man, svans och päls. Minskar mjällbildning, stärker huden mot klåda och förbättrar välbefinnandet för hästar med hudrelaterade sommarproblem

Summer Creme

Summer Creme

För en behaglig sommar

Summer Creme är en friskt doftande kräm som döljer den naturliga hästdoften och bidrar till en lugn och behaglig utevistelse, långt från sommarens plågor

Renons Flugmedel till Häst - Trikem

Renons Mygg & Fästing

Låt din häst njuta av sommaren!

Renons Mygg & Fästing Flugmedel ger ett mycket effektivt skydd mot bitande insekter, så som flugor, fästingar och mygg. Innehåller 20 % Icaridin som ger skydd upp mot 24 timmar.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.