True

Rådgivning

Fråga oss!

Vi på Trikem hjälper gärna dig med dina frågor eller funderingar kring häst och hund. Våra rådgivare är välutbildade med gedigen erfarenhet inom respektive fält och gillar att svara på era frågor.

Har du funderingar kring våra tillskott, behöver en individuellt anpassad foderstat eller vill diskutera hur ditt djur skulle kunna prestera på topp, fråga oss! 

 

Det här är våra rådgivare

Company team

Charlotte Jansson

Charlotte har en Bachelor of Equine Studies från Melbourne Polytechnic samt en Masters i Equine Science från University of Edinburgh. Förutom ett stort intresse och kunskap för hästens matsmältningssystem och näringslära har Charlotte bland annat studerat avelslära, anatomi, biomekanik och träningsfysiologi på häst. 

“Oavsett prestationsnivå krävs kunskap om hästens olika behov för att uppnå välmående. En välmående häst, både psykiskt och fysiskt, som presterar och mår bra, är den största belöning man kan få som hästägare"
Company team

Stephanie Widegren

Utbildad husdjursagronom vid SLU, med en Master in Animal Science. Stephanie har ett stort intresse för fysiologi och prestation. Hon är har en lång och gedigen erfarenhet inom hästbranschen med flera år som aktiv inom travsporten. Hon har även varit verksam som hovslagare och besitter stor kunskap om hovens fysiologi och hovhälsa.

“Jag gillar att optimera hästens prestation och välmående, och tror att de går hand i hand. Det gäller att kunna se helhetsbilden, ingenting är svart eller vitt” 

Rådgivning

Fyll i formuläret nedan för din egna kostnadsfria rådgivning

Vanliga frågor & svar

Vi erbjuder föreläsningar för större sällskap, klubbar, föreningar och skolor. Föreläsningen anpassas efter era önskemål och nivå av grundkunskap. Kontakta oss för mer information! 

Ja, all vår rådgivning och beräkning av foderstat är kostnadsfri. 

Utan en analys går det inte att beräkna en exakt foderstat men vi kan fortfarande hjälpa dig med råd kring utfodring av din häst.

Ur miljösynpunkt har vi valt att plocka bort måtten som tidigare medföljde i varje påse. Om du behöver ett nytt mått, fråga i din butik så har de mått du kan få med dig.

 <- Ladda ner & skriv ut Trikems praktiska foderstatsmall!

Trikem Academy

Vi anser att kunskap är avgörande. Vill du fördjupa din kunskap inom häst och hund? I Trikem Academy samlar vi all vår kunskap! Här kan du läsa grundläggande fakta om hur djuren fungerar eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste inom forskningen. Trikem Academy är en levande sida där det ständigt sker uppdateringar och fylls med mer kunskap att ta del av. Kika in redan idag!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.