True
Häst och hund

Svensktillverkade djurvårdsprodukter
och fodertillskott för häst och hund sedan 1954


- Häst -

Trikem erbjuder ett stort utbud av fodertillskott för häst så som mineraler, vitaminer, ledpreparat och probiotiska magpreparat. Vi har dessutom förstklassiga pälsvårdsprodukter så som pälsglans, schampo och balsam. För din utrustning erbjuder vi en populär serie för lädervård som får din sadel och ditt träns att hålla länge. För ömma muskler och leder är Trikem en ledande tillverkare av liniment för hästar.

Hela hästsortimentet

- Hund -

Oavsett om din hund behöver ledpreparat med Hyaluron eller Collagen, lugnande tillskott med Tryptofan,  B-vitamin vid pälsfällning eller ett fodertillskott med mineraler och vitaminer som främjar muskeluppbyggnad och återhämtning hos den aktiva hunden så hittar du det hos Trikem. Vi erbjuder även vårdande produkter så som tassalva, schampo och balsam samt produkter för ditt husapotek. 

Hela hundsortimentet

- Human -

Rätt byggstenar gör skillnad, det vet vi efter nästan 70 års erfarenhet som tillverkare av tillskott och vårdande produkter för hundar, hästar och människor. Kanske känner du igen vårt populära Radital liniment? Den första produkten som Trikem lanserade som blivit en riktig klassiker. I humansortimentet finns även ledpreparat med Hyaluron och tillskott med MSM vilket har en central roll i uppbyggnaden av kroppens celler. 
 

Hela humansortimentet

PRODUKTNYHETER:


Näringsrik olja för hud och päls

Coat & Skin -  En näringsrik olja med essentiella fettsyror, omega-3 och -6, MCT-olja och lecitin. Allt för pälsens lyster och styrka och för hudens naturliga barriär och välmående. Coat & Skin hjälper hunden inifrån och ut, genom att ge hunden bra näring som gör gott för insidan kommer det även speglas i hundens yttre.


Optimal muskeluppbyggnad & återhämtning 

Muscle Maker - Perfekt tillskott för hästar som behöver nå toppform och bibehålla den! Tack vare sitt innehåll av både spirulina och BCAA är Muscle Maker unik på marknaden. Högkvalitativ protein, pelleterad, välsmakande och snäll mot magen. 

BCAA - För förbättrad återhämtning efter träning och tävling. BCAA är vetenskapligt bevisat att minska träningsvärk och bidra till effektivare återhämtning. Dessutom skyddar BCAA musklerna från nedbrytning och kan hjälpa till att kicka igång muskeluppbyggnaden.

Inspiration, forskningsrön och kul vetande - följ våra sociala kanaler:

   


Digital produktguide

Navigera enkelt i det totala utbudet av fodertillskott och vårdande produkter för häst och hund. Läs online eller ladda ner som pdf.

Hästsortiment


Hundsortiment


Rådgivning & Föreläsning

Rätt byggstenar ger rätt förutsättningar för din hästs eller hunds välmående och prestation. Med gedigen utbildning, dokumenterad erfarenhet och hjärtligt engagemang ger våra duktiga rådgivare individanpassade tips och råd. Vi erbjuder även kostnadsfria föreläsningar.

Boka


Trikem Academy

Läs om hunden eller hästens rörelseapparat, mineraler och vitaminer, träning, mag- och tarmsystem och mycket annat. Med kunskap som ett av våra ledord har vi samlat intressanta forskningsrön och inspirerande artiklar under Trikem Academy.

Hitta artikel

För djur & natur, varje dag

Vi älskar våra djur och vill ge dem det bästa. Därför är aktiva val som främjar miljön en naturlig del av vår dagliga verksamhet, ett sätt att leva och tänka, alltid.

Trikems värdeord:

Kvalitet

Vi jobbar enbart med noggrant utvalda råvaror för att försäkra att våra produkter håller högsta kvalitet. Alla våra produkter är godkända och vi är stolta över att all vår produktion sker i Sverige.

Kunskap

Kunskap är avgörande. Vi har en gedigen erfarenhet av fysiologi, nutrition och håller oss ständigt uppdaterade på det senaste inom de olika forskningsområdena.

Välmående

Vi jobbar för välmående oavsett prestationsnivå och strävar alltid efter att plocka fram det bästa i varje individ. Vi tror att rätt byggstenar gör skillnad!

Bli återförsäljare

Har du en butik eller driver du en webbhandel? Vill du kunna erbjuda dina kunder svensktillverkade kvalitetsprodukter? Anmäl ditt intresse att bli återförsäljare av Trikem.

Clarico-Text-Image

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.