True


Hyaluron 

Nyckeln till friska leder för både dig och dina djur!

VARFÖR HYALURON?

Trikems Hyaluron innehåller det kroppsegna ämnet hyaluronsyra som ingår i ledvätskan och som behövs för att leden ska fungera optimalt. Hyaluronsyra har en unik förmåga att dra till sig vatten och på så vis öka ledvätskans viskositet. En välmående ledvätska med hög viskositet verkar stötdämpande för leden och ser till att ledens delar kan glida friktionsfritt mot varandra. Hyaluronsyra agerar även bärare av näring åt leden och är nödvändig för att t.ex. återuppbygga ledbrosket. 

NÄR REKOMMENDERAS HYALURON?

Med stigande ålder avtar kroppens egen produktion av hyaluronsyra vilket gör att ledvätskans stötdämpning kan avta och orsaka problem. Människor, hästar och hundar som tränar hårt eller har en aktiv livsstil kan ha ett ökat behov av hyaluronsyra eftersom lederna förbrukar mer än vad som hinner produceras. 

TRIKEMS HYALURON

Trikems Hyaluron finns till häst, hund och människa och innehåller rätt nivå av högmolekylär hyaluronsyra för högsta näringsupptag. 

Trikems Hyalurontillskott håller hög kvalitet och är framtagna baserat på befintlig forskning. 

Alla Trikems produkter är svensktillverkade på egna fabriker i Skåne


Hyaluron 100

Hyaluron 365 

Hyaluron Human

Kostnadsfri rådgivning

Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna hitta rätt tillskott utifrån din hästs eller hunds specifika behov. Boka en kostnadsfri rådgivning idag. 

Boka nu

Hållbarhetsarbete

Vi arbetar ständigt för att hitta lösningar som minskar vårt klimatavtryck. Läs gärna om några av våra satsningar för en bättre miljö och hållbar industri. 

Läs mer  

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.