True

Ta hand om hästens leder under hela livet

RÄTT BYGGSTENAR GÖR SKILLNAD

Att ta hand om din hästs leder är viktigt oavsett om den tränas aktivt eller börjar bli till åren. Lederna behöver flera olika näringsämnen för att fungera bra och med åldern avtar kroppens förmåga att producera dessa. Det kan leda till stelhet.  Även yngre hästar kan behöva stärka lederna för att undvika onödigt slitage. Våra tillskott används både i förebyggande syfte och för att främja en god ledfunktion.

Hyaluron 100

Smörjer & stöttar stela leder.


Verkar smörjande och stötdämpande, när kroppen själv inte kan producera tillräckligt med hyaluronsyra.  Rekommenderas vid hög belastning eller till äldre hästar.

Glukosamine

Främjar nybildning av brosk.


För att bibehålla friska leder ges glukosamin till hästar som har utmaningar med sina leder/ledbrosk eller tränar och belastar mycket.

Joint Rebuild

Stöd vid rehab av ledskada.


Med glukosamin, MSM och andra viktiga byggstenar för rehabilitering av ledskada. Rekommenderas även under intensiv träning, för äldre hästar och vid ledskador.

Collagen

Stöttar senor och ligament.


Tillskott för välfungerande ligament, senor och ledbrosk. Använd för underhåll och rehabilitering av din hästs leder.

Läs vad några kända hästfamiljer säger om våra ledtillskott

Lär dig mer om hästens leder

Så fungerar lederna

 Lederna gör det möjligt för hästen att röra sig i olika riktningar och överför rörelseenergin vid förflyttning.  Men hur fungerar de och vad består de av?

Läs artikel

Kostnadsfri rådgivning

Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna hitta rätt tillskott utifrån din hästs specifika behov. Boka en kostnadsfri rådgivning idag. 

Boka nu

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.