True

 

Hållbara leder 


Ledproblematik hos hund kan uppstå i t.ex. höfter, haser, knän eller som en allmän stelhet. En yngre, arbetande hund kan plötsligt börja halta, en äldre hund får svårigheter att t.ex. hoppa upp i bilen. Leden behöver flera nödvändiga näringsämnen för att fungera korrekt och inte slitas ut. 
Trikem har ett brett utbud av tillskott för din hunds leder och ligament både för sällskapshunden och den hårt tränande individen. 

Vill du ha hjälp att välja rätt ledtillskott till din hund?

Trikem's ledtillskott

Max Glucosamine+

Glukosamin finns naturligt i kroppen och hjälper till att bygga upp och bilda nytt ledbrosk. Ge till din hund om den har stela leder eller tränar mycket.

MaxGLM+

Rent extrakt av grönläppad mussla med näringsämnen för brosk, bindväv, hud och ledvätska. Rekommenderas vid intensiv träning och till äldre hundar.

Hyaluron365

Det optimala tillskottet för en smidigare hund. Hyaluron verkar stötdämpande och förbättrar både ledfunktion och rörlighet. Ges till den hårt tränande hunden eller den äldre hunden. 

Så fungerar lederna


Ledens huvudsakliga syfte är att möjliggöra rörelse i olika riktningar samt att överföra rörelseenergi när hunden förflyttar sig. 

Leden består av två broskbeklädda benändar (ledytor) med en omringande ledkapsel. Utanför ledkapseln finns ligament, senor och muskler. Mellan benändarna och de olika strukturerna finns ett hålrum som är fyllt av ledvätska även kallat synovialvätska. 


Hur fungerar egentligen en led och vad är den uppbyggd av?

Prenumerera på 
vårt nyhetsbrev

Alltid först!

Var först med att få notiser om nya Academy artiklar, produkter och allt annat spännande som händer på Trikem! 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.