True

Ta hand om hästens

Mage & Tarm

RÄTT BYGGSTENAR GÖR SKILLNAD

Hästen har under århundraden utvecklats till att beta och smälta föda flera timmar per dygn. Idag ser hästhållningen många gånger annorlunda ut vilket påverkar matsmältningssystemet. Vi har därför ett stort ansvar för hästens välmående. 

Gastro

Skydd för magsäckens känsliga slemhinnor

Gastro innehåller, det i hästen naturligt förekommande ämnet, Lecitin som tillsammans med polysackarider bildar en barriärgel i magsäcken för att effektivt skydda slemhinnorna mot magsyra.

Harmony

Levande jästkultur för en välmående mage och tarm

Harmony är ett synbiotiskt tillskott som innehåller både levande jästkultur och prebiotiska fibrer. Harmony bidrar till att skapa en stabil mikroflora, ett ökat näringsupptag och en sundare häst.

Harmony Fix

Första hjälpen för obalans i mage och tarm

Harmony Fix innehåller en hög andel probiotika och är en "första hjälpen" - produkt vid störningar i hästens mag- och tarmsystem. Ges med fördel i samband med förändringar i hästens miljö, såsom vid resor, tävlingar och foderbyten.

Gut Balance

Effektiv vid lös och vattnig avföring

Gut Balance är baserad på en välgörande jästkultur som tillsammans med den tillsatta prebiotikan bidrar till en sund tarmflora. Effektiv vid fri fekal vätska och för hästar som reagerar negativt på grovfodret. 

Kundomdömen

Lär dig mer om hästens mag- och tarmsystem

Lär dig mer om hästens mage

            Magen och tarmarna ingår i ett fascinerande system som utvinner näringen ur den mat som hästen får i sig. Men hur fungerar det och vad består det av?

Läs artiklarna

Kostnadsfri rådgivning

Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna hitta rätt tillskott utifrån din hästs specifika behov. Boka en kostnadsfri rådgivning idag. 

Boka nu

Handla enkelt i Trikems webshop

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.