True

Lediga jobb /  Säljare

Trikem är ett svenskt företag som tillverkat tillskott och vårdande produkter till häst & hund sedan 1954.  Vårt sortiment är svensktillverkat, av hög kvalité och används av eliten både i och utanför Sveriges gränser.  Vi är marknadsledande i Norden inom vårt område och sköter all tillverkning från fabriker i Klågerup och Malmö.

 -Tjänsten är tillsatt -
Vill du arbeta med försäljning och älskar djur? Bli vår nästa:
Säljare & Rådgivare

Vi växer och kompletterar vår organisation ytterligare, därför söker vi dig som  brinner för hästar och hundars välmående och prestation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och är redo att axla rollen som Säljare & Rådgivare på Trikem. Rollen passar dig som har stor kunskap och gediget intresse för djur, gillar att vårda kundkontakter och är duktig på att bygga nätverk samt skapa goda relationer.

Om rollen

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att ansvara och stötta Trikems kunder med information och kunskap om våra produkter. Du kommer aktivt arbeta med hur vi kan utvecklas vidare med våra kunder, förse
dem med relevant material, utveckla kampanjer etc.

Vi på Trikem arbetar med långsiktiga relationer till våra kunder. Vi ser därför att du sätter kunden i fokus, har förmåga att se deras behov, skapa och vårda goda relationer samt utveckla nätverk inom branschen.
Utöver att vårda befintliga kontakter kommer du arbeta aktivt med nykundsbearbetning. Du kommer även delta under mässor, kundevent och utbildningsaktiviteter. Tjänsten innefattar bl.a. att arbeta med våra återförsäljare/butiker, såväl fysiska som digitala, samt med veterinärkliniker, klubbar och föreningar. Du kommer även att vara engagerad kring övriga samarbetspartners så som sponsorer och ambassadörer.

Tjänsten utgår från Malmö, där Trikem har sitt huvudkontor. Ungefär 60% av tjänsten är direkta kundbesök, utbildningar etc. Resterande tid arbetar du administrativt från kontoret. Du kommer själv planera dina besök och lägga upp lämpliga resrutter baserat på kundernas önskemål och behov.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du har förmåga att se var behov och möjligheter finns, är starkt affärsdriven och kan arbeta såväl självständigt som i team. Du är strukturerad och har förmågan att kunna planera och prioritera ditt arbete. Vi tror att du är intresserad och har erfarenhet av att skapa goda affärer och långsiktiga relationer. Du har säkert några års erfarenhet från liknande roll.

Du har ett mycket stort intresse av djur, kanske har du arbetat aktivt inom hund eller hästnäringen. Du är mest troligt en positiv, glad och driven person som är kunskapssökande och tycker att vårt område är
intressant. Våra ledord är Trovärdighet, Kunskap, Service och Kvalitet vilka går ihop med ditt arbete och personlighet.

Vad kan vi erbjuda?

Hos oss finns mycket goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. Vi erbjuder en glad och god stämning med engagerade kollegor som samarbetar och lyfter varandra. Hos Trikem ingår du i ett superhärligt gäng i ett entreprenörstyrt företag som expanderar kraftigt. Du kommer att arbeta i en otroligt rolig och spännande bransch.

Tjänstgöringsgrad: 100% Måndag-Fredag 8-17 med flexibilitet. Tillträde så snart som möjligt under våren 2022. Du kommer att vara placerad på Trikemskontor i Malmö.

Välkommen med din ansökan:


karin.gustafsson@trikem.se


Urval och intervjuer sker löpande

Vid eventuella frågor:

Karin Gustafsson: 0709 69 86 00

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.