True

RÄTT BYGGSTENAR GÖR SKILLNAD

Muskler behöver näring för att fungera optimalt. Oavsett om din häst är under uppbyggnadsfasen eller behöver hjälp att orka prestera på topp behöver musklerna näring. Våra muskeltillskott gynnar uppbyggnad och underhåll av muskler, minskar träningsvärk och hjälper din häst att prestera på topp, varje dag.

Muscle Maker

Muskeltillskott med spirulina och BCAA

Hållbar muskeluppbyggnad

Unik sammansättning

Prebiotiska effekter 

Svensktillverkat muskeltillskott med protein för hästen som behöver lägga på sig muskler och bibehålla muskelmassa. Muscle Maker innehåller en unik kombination av spirulina och BCAA som tillför hästen det lilla extra för att den ska nå toppform! Muscle Maker lämpar sig perfekt som daglig tillskott under intensiva perioder, konvalescens, till den äldre hästen samt under tillväxtperioder. Muscle Maker bidrar med essentiella aminosyror som måste tillföras via kosten. 

0 h tävlingskarens


Köp nu

BCAA

Förbättrar återhämtningen och skyddar musklerna

Minskar träningsvärk 

Skyddar mot muskelnedbrytning

Förbättrar återhämtningen

Till de hästar som känns trötta och slitna efter träning och tävling. BCAA är grenade aminosyror (redan nedbrutet protein) som med fördel ges i samband med träning och tävling för att hjälpa hästen med återhämtningen. Genom att hämma kroppens kortisolnivåer och förse den med rätt protein motverkas även hästens muskelnedbrytning och minskar träningsvärk.

0 h tävlingskarens


Köp nu

 

*Erbjudandet gäller för Muscle Maker och BCAA från 1 maj t.o.m. 31 maj 2024 med koden MUSKLER25 på trikem.se/shop  och kan inte kombineras med andra kampanjer och rabatter. Fri frakt gäller inom Sverige.

Läs vad några av våra kända hästprofiler säger om Muscle Maker och BCAA 

Läs mer om muskler och  träning på Trikem Academy

My Heading 4

Vad är en led?

 Läs artikel

Musklernas behov av protein

 Läs artikel

Träning för muskeluppbyggnad

 Läs artikel

Rätt muskeluppbyggnad för hållbarhet & styrka

Läs artikel

Kostnadsfri foderrådgivning

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.