True

Ta hand om hundens leder under hela livet

RÄTT BYGGSTENAR GÖR SKILLNAD

Att ta hand om din hunds leder är viktigt oavsett om den är aktiv eller börjar bli till åren. Lederna behöver flera olika näringsämnen för att fungera bra och med åldern avtar kroppens förmåga att producera dessa. Det kan leda till stelhet.  Även yngre hundar kan behöva stärka lederna för att undvika onödigt slitage. Våra tillskott används både i förebyggande syfte och för att främja en god ledfunktion.

Hyaluron 365

Komplett ledtillskott för alla hundar


Det optimala tillskottet för hundens leder. En unik kombination av hyaluronsyra och näringsämnen för hundens ledfunktion och rörlighet.

Collagen

Stöd vid rehab av senor & ligament


Till hundar som behöver stöd för ligament, senor och leder. Tillskott som baseras på kollagenets många fördelar för kroppens hållbarhet.

Max Glucosamine

Främjar nybildning av ledbrosk


Naturligt glukosamin framställt av skaldjur, för hundens leder. Hög upptagningsförmåga.

Max GLM

Grönläppad mussla med Omega 3 & 6


Rent extrakt av Grönläppad mussla med näringsämnen för brosk, bindväv, hud och ledvätska. MaxGLM innehåller en hög halt av glukosaminoglykaner, omega-3 (ETA, DHA, EPA) och omega-6.

Läs vad några användare tycker

Lär dig mer om hundens leder

Så fungerar lederna

 Lederna gör det möjligt för hunden att röra sig i olika riktningar och överför rörelseenergin vid förflyttning.  Men hur fungerar de och vad består de av?

Läs artikel

Kostnadsfri rådgivning

Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna hitta rätt tillskott utifrån din hästs specifika behov. Boka en kostnadsfri rådgivning idag. 

Boka nu

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.