Marknadsassistent inom Häst, Hund & Human

Lediga jobb /  Marknadsassistent

TRIKEM

Trikem bildades 1954 och är idag ett av Nordens ledande företag in om fodertillskott, djurvårdsprodukter samt med ett växande humansortiment. Trikem tillverkar högkvalitativa produkter med noggrant utvalda råvaror. All tillverkning bedrivs i våra fabriker i Skåne. Företaget är i kraftig expansion och vi förstärker därför vår Sälj- och marknadsavdelning ytterligare och söker en: 

- Marknadsassistent -

- Tjänsten är tillsatt -


Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta i en mycket omväxlande roll, främst med att skapa och publicera säljande marknadsmaterial i digitalt format men även för tryck. Vi tänker broschyrer, presentationsmaterial, annonser, kampanjmaterial, webbinnehåll, m.m. Du har därför bra känsla för form, bild och text.

Trikem är aktiva på sociala medier och andra digitala kanaler, delar som vi gärna ser att du utvecklar tillsammans med oss. Tjänsten är bred och innefattar även att arbeta administrativt med våra ambassadörer, sponsorer, kunder och samarbetspartners. 

För att trivas i rollen ser vi att du har förmåga att se var behov finns, att du är självgående, driven och samtidigt kan arbeta i ett team. Ett stort intresse för djur och människors välmående är ett måste.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant erfarenhet och utbildning, känsla för form och förmågan att få ihop en helhet. Inte nödvändigtvis lång erfarenhet; är du född talang går det också bra! Då en del av vår kommunikation sker med kunder utomlands krävs att du behärskar det engelska språket i tal och skrift. 

Vi tror du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, digital marknadsföring eller kommunikation.

  • Behärskar och har goda kunskaper i photoshop, indesign och adobe

  • Plus om du även behärskar/har intresse i fotografering, filmeditering och animering.

  • Mycket goda kunskaper inom digital marknadsföring

  • Vi ser gärna att du har mycket god förmåga att formulera dig i text.

Vad kan vi erbjuda?

Hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. Vi erbjuder en glad, god stämning med engagerade kollegor som samarbetar och lyfter varandra. Du ingår i ett superhärligt gäng i ett entreprenörstyrt företag i kraftig expansion. Du kommer att få arbeta i en otroligt rolig och spännande bransch. I vårt team ingår även duktiga, externa kommunikationsbyråer.

Tjänstgöringsgrad: Deltid med möjlighet till heltid. Tillträde så snart som möjligt under våren 2021. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö.


För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta:

Karin Gustafsson

0709 69 86 00

Vi tar gärna emot din ansökan via 

karin.gustafsson@trikem.se

Intervjuer kommer att ske löpande.